【終於知道係咩性別】陳嘉寶宣佈順利誕B

廣告

廣告

早前懷有身孕嘅準靚媽藝人陳嘉寶(Anjaylia),雖然卸貨在即,不過依舊周圍去,好彩有老公陪住!

不過一直將孕肚收得好秘密,多數相只係show上半身,不過網民見佢仲好瘦,經常大讚佢依然好靚!
安胎期間,家中就搞咗個小型生日會,一家人好開心!
仲獲同樣都就嚟生得嘅陳凱琳上門送上驚喜,兩個超好感情!

一直都無公開過BB性別嘅Anjaylia,剛剛傳來喜訊,已經順利誕B喇!BB趕得切喺農曆年前出世,仍然都係狗BB,下星期仲可以一家三口過年添!

於社交網上載B女相,宣佈已誕女並母女平安,BB改名Hosanna。

原文翻譯如下:「你好,世界!大家好👋!這是Hosanna與大家見面!感謝大家的祝福和關心,我好健康呀。我仍然有啲害羞和面紅,所以請給我一些空間,讓我可以慢慢探索這個充滿奇蹟和偉大的大世界。作為一個需求性很大的新生兒,Anjay和Epa現在忙於照顧我。如果他們沒有時間回覆大家的Message,請原諒他們。我們真的很感激你所有的愛和祝福。願上帝與你同在 ! ❤」

佢仲用囡囡第一人稱,笑言「父母(即Anjaylia及老公黃頌祈)」依家忙住湊自己,唔得閒覆大家嘅恭喜Message,希望大家體諒!恭喜恭喜!

 

 

 

 

 

 

(ig)