【第一次…】沈月真係超型啊!

息影女星邱淑貞與時裝國王I.T老闆沈嘉偉的大女沈月,一直獲譽為是最索星二代,喺倫敦時間19日為爸爸沈嘉偉公司旗下時裝品牌izzue行時裝騷。

17歲婷婷玉立的沈月,遺傳媽咪優良基因,天生一副明星相,平時為人十分低調,今次現身幕前頭炮當然留給自己人,誓助爹哋開拓時裝板圖。身在英國留學的她,一向有時裝觸覺,不時獲讚穿衣有道,今次首次踏上國際天橋,必定成為焦點所在。

沈月以一身白色加銀色配件型格打扮、腳踏4吋鬆高鞋現身舞台,現場掌聲不斷!

雖然只有17歲加首次行騷,但見慣大場面嘅佢非常霸氣,比起專業模特兒一啲都唔輸蝕,一面Cool爆震懾全場!

佢仲重現媽咪當年嘅牛角頭造型,唔知係咪突登嘅呢?

現場嘉賓更星光熠熠,著名英國歌手Lily Allen、韓國Wanna One主唱成員金在奐、國內新晉藝人周銳、英國人氣時裝達人Susie Bubble、內地潮流新貴韓火火等均到場支持。

(on.cc)