【張卡寫住…】湯洛雯自爆今日一早起身就收花

藝人湯洛雯(靚湯)首次孖朱千雪以姊妹檔出席活動,席間上演美女廚房整薄餅,望落都有板有眼!期後更向Fans派福利進行餵食,大玩親民。二人笑言與薄餅關係密切,皆因之前拍旅遊節目時已經整過,而自認煮藝不佳的千雪就頻頻被靚湯取笑,問到拿手菜時,湯靚先話整餅,即被千雪反擊指她是「阿茂」,二人互窒場面爆笑!

講到今日是白色情人節,千雪表示男友不在港,自己亦冇好留意節日:「冇慶祝,或者轉頭Send Message畀佢。(佢會唔會寄份禮物Surprise你?)要問吓佢先!」

 

至於單身的靚湯就表示今晚會約好友食飯,又自爆今年情人節有花收:「一早起身就有人送花,睇到張卡係寫住『送給我瘋狂的情人』。」

(第一時間諗到邊個送?)冇,覺得好不安,但見到有盒朱古力就食咗先,然後再打去花舖問,先話送錯咗第二紮畀我!原來係朱千雪送!(但你食咗盒朱古力?)係呀,之後佢收番都話好彩冇掉到盒朱古力。」而千雪就話除了送花給靚湯外,還有送給岑杏賢:「唔限於情人,對朋友都表達心意。(咁男友有送花畀你?)都有送。」

 

 

 

 

 

(on.cc)