【盛傳結婚一年已經有喜2個月】蕭正楠黃翠如首回應

剛剛慶祝42歲生日的藝人蕭正楠即傳來喜訊,有指他快將做爸爸!

去年《萬千星輝頒獎禮》他自爆與黃翠如已秘婚,婚後僅一年,即傳出翠如已懷有兩個月身孕,預計可以趕得及做年尾生個豬BB。 (相關新聞:https://goo.gl/Yo1XnL)

有指已開始見肚的翠如,近日仍照舊開工拍新劇《致所愛過的人》,劇中她飾演孕婦,周時要裝假狗佗「巨肚」,可謂巧合到極,故不是太多人知她真的有孕,反而蕭正楠心情仲興奮過翠如,有傳佢近日已向身邊友人透露家有喜事。

不過蕭正楠向傳媒否認翠如佗B消息,更加上三個哭笑不得嘅Emoji:「不是啦😂😂😂!多謝關心!」翠如亦向傳媒否認大肚。

而作為「小三」、二人的共同好友曹永廉亦搞笑表示係流料:「真係流㗎!呢單Case我跟足晒,有啲咩我一定知,以我知嘅就真係流嘅,除非連我都唔知咁就冇計喇…」

 

相關新聞:

【開始見肚 蕭正楠超開心】黃翠如被爆已有喜兩個月 https://goo.gl/Yo1XnL

【甘願做蕭太黃翠如背後的男人】蕭正楠:一起到老  https://goo.gl/j1Sbvr

【蕭正楠回應超甜!黃翠如:以後你的生日,也變成你太太的生日】https://goo.gl/ZDmtPr

 

 

 

 

 

(綜合報道 / on.cc)