【瘋傳有喜兩個月】黃翠如承認添新成員

藝人黃翠如、連詩雅和馬貫東於電視城為新劇《致所有愛過的人》拍攝醫院戲份,投入角色的他們心情沉重。

黃翠如角色比較沉重,好入戲啊!

談到4月1日全劇煞科,翠如雀躍表示:「我想去揼吓骨,連詩雅話想行山,約咗嘅。(今次會休息長少少?)話6月再開劇,中間可能會拍旅遊節目,依家做緊資料搜集,會去啲好窮嘅地方,有一定危險性。(老公蕭正楠唔擔心?)佢未批准,但呢次節目帶出訊息好有意義。」

 

被傳媒問到是否需要恭喜她懷孕時,她即說:「冇呀!諗嚟諗去可能係我家姐尋晚生咗,我哋個名差一個字,所以引起誤會。(計劃幾時生?)我係冇計劃嘅人,當日結婚都冇啦,不如問吓連詩雅同馬貫東,佢哋喺劇裏面好有計劃,結婚生埋B。」

翠如承認家中添了新成員,恭喜翠如啊!

她指昨晚因開工關係,未能往醫院探望姐姐:「佢生咗個女,似姐夫多啲。(送大禮?)會,但未有時間買。」身旁連詩雅則笑指翠如有食雪榚,所以亦不信對方有BB。

 

相關新聞:

【盛傳已有喜2個月】蕭正楠黃翠如首回應 https://goo.gl/X1RSn4

【開始見肚 蕭正楠超開心】黃翠如被爆已有喜兩個月 https://goo.gl/Yo1XnL

【甘願做蕭太黃翠如背後的男人】蕭正楠:一起到老  https://goo.gl/j1Sbvr

【蕭正楠回應超甜!黃翠如:以後你的生日,也變成你太太的生日】https://goo.gl/ZDmtPr

 

 

 

 

(綜合報道)