【陳法拉低調再婚】薛世恒一早就知

陳法拉被爆將秘嫁法籍猛料男友Emmanuel Straschnov,向來低調處理感情的她貫徹始終。

對於秘婚一事,她說:「我剛剛落機,多謝大家關心。我明天不是結婚,日後有好消息一定會跟大家分享。」

過往陳法拉對感情事一向低調,2007年與Neway太子爺薛世恒拍拖,之後秘婚,直至2013年離婚,女方都一直守口如瓶。

如今法拉再嫁,原來薛世恒早已得知。他接受東網訪問時說:「佢有同我講,我都希望見到佢幸福,戥佢開心。(法拉今個月同你講?)差唔多,佢話唔想我睇到報道先知,所以有同我講,(有消息話喺香港時間周六結婚?)係大概呢個時候。(喺法國結婚?)唔清楚,(法拉都好care你嘅感受?)都係,大家都會update自己狀況。」

薛世恒稱並不認識法拉的男友,也不會出席其婚禮。

相關新聞:

【陳法拉被爆秘密再婚 薛世恒喺IG發文…】https://bit.ly/305QijP

【未婚夫勁有料】傳37歲陳法拉周末再婚  https://bit.ly/2Yk5isU

(on.cc)