【完全零眼神接觸】黃翠如:可能係我哋最後一次…

藝人黃翠如最近到中環出席手錶品牌活動。翠如直言平日最捨得花錢在買手錶:「之前試過用好貴嘅價錢,買咗對錶畀自己同老公,結果兩隻錶依家都屬於佢,因為我嫌隻錶太重。」

廣告

翠如又透露七月會同老拍檔洪永城「合體」,拍攝旅遊節目:「其實我哋有五年冇合作過,曾經以為唔會再一齊主持節目,但係依家會覺得要做多次,可能呢次係我哋最後一次合作。」

廣告

翠如說與洪永城自小就認識,所以彼此零容忍互不相讓,曾經試過在拍攝節目時嘈交整整15分鐘,當時連監製都叫他們不如拍完先再嘈,之後再埋位拍攝時兩人完全零眼神接觸。

翠如表示日前與老公一同探訪洪永城家,發覺他養了一隻老狗,翠如搞笑言「完全係老人與老狗Feel」:「突然覺得佢好孤寂,如果日後佢住老人院,我同老公會去照顧佢。」

「(人哋有女朋友㗎!)佢女朋友條件咁好,應該有好多其他選擇啦,連佢自己都咁講。」

洪永城女友

 

 

 

 

(綜合報道 / on.cc)