【翠如都話詩詠同馬明好襯】唐詩詠坦言話…

最近《白色強人》熱播,劇中馬國明同唐詩詠呢Pair大受歡迎,唔少網民都希望佢哋喺現實中快啲一齊。

呢對「哎吔兄妹」首度合演夫妻

仲有錫錫戲!

日前更一齊開Live~

網民都忍唔住留言:「馬明同詩詠夫妻相襯到絕」,「假如真實生活能看馬國明跟唐詩詠走在一起就很棒了」最到肉的一句:「 馬明,最好的已在你身邊,唐詩詠,你倆真的很登對」。

呢日馬國明、唐詩詠及黃翠如為綜藝節目《Do姐有問題》擔任嘉賓。

提到觀眾期望馬國明及詩詠成為真實情侶,問翠如是否願意做兩人的媒人?

身為詩詠好姊妹的翠如笑言:「佢哋兩個好襯,我知道佢哋欠啲乜,係欠一個約會,一陣收工我會約佢哋食飯,佢哋都可以一起去聽蕭正楠同曹永廉嘅演唱會,佢哋會喺台上面祝福你哋兩個。總之佢開心我就開心。」

之後詩詠笑指知道她跟馬國明欠甚麼:「我哋係欠錢,大家可以搵我哋情侶檔登台同拍家庭用品、情侶用品嘅廣告。」

笑得超甜!

最近馬國明與詩詠最近頻頻情侶檔示人,馬國明笑言今次的拍檔其實是黃智雯:「原本我對呢個遊戲冇信心,但見到對手係翠如就放心喇,翠如咁大膽同Do姐(鄭裕玲)撞衫,佢一定會整死你。」

其後翠如又爆料指馬國明與詩詠都有意旅行,她建議二人同行,詩詠坦言:「我哋搞緊一個鐵馬(《鐵馬尋橋》)家族旅行!(大家都一雙一對,你哋湊一對同房?)馬國明好有錢,可以負擔兩間房!」

 

(綜合報道)