【《只想與你在一起演唱會》】感激歌迷支持 菊梓喬爆喊:我從小到大冇感受到愛

歌手菊梓喬(Hana)在Star Hall舉行一連2場《只想與你在一起演唱會》,以公主打扮現身,第2場請來周柏豪和側田任表演嘉賓。

唱得好投入。

騷吓彈結他才藝。

Hana與側田合唱《命硬》。

Hana稱每次想放棄時都會唱這首歌來撐過去。

而Hana和柏豪合唱《一事無成》後,大讚他靚仔又夠義氣,幫他做足2晚嘉賓。

柏豪謂看到Hana的努力和堅持,付出很多才企到這個台上,又稱兩人入行前在一個Band Show已認識。

好受歡迎!

至於Hana在個唱首度晒舞技,在台上雙手擺動,似動作多於舞步〜

她自嘲由小到大未跳過舞,所以希望大家給予掌聲鼓勵。

台上亦有感性一面,當Hana唱畢《從未說起》,她邊說邊落淚:「呢首歌係屋企不停唱完又唱,唱完又喊,開心時聽旋律,唔開心就聽歌詞,多謝我冇放棄我夢想,多謝你哋無論出面發生乜事,你哋都嚟陪我,我唔知點解我會有呢個福氣,畀大家用愛包圍,我從小到大冇感受到愛,只覺得得自己一個,多謝大家今晚嚟陪我,陪我追夢,我知我可以走得更遠嘅。」

老闆何哲圖喺台下豎起手指公讚Hana嘅演出。

 

 

(on.cc)