【社交網涉密】Alex重返金宵大廈? 第二輯開拍男主角唔係陳山聰?

去年,無綫單憑一套《金宵大廈》而大受觀眾歡迎,除咗喺《萬千星輝頒獎典禮2019》角逐多個獎項,還已經落實會拍續集!
說時遲那時快,已離開無綫的女主角李施嬅就在社交網上突然透露重返「金宵大廈」!
只見施嬅上載了多條片,還標注了金宵大廈;
而片中的她還問大家:「估吓我喺邊度?金宵大廈嘅入面,即係香檳大廈!」
雖然不見男主角陳山聰的身影,但就出現另一人物,他就是海俊傑!
施嬅問對方:「點解你會嚟金宵大廈㗎?你嚟搵Alex定CoCo姐呀?(施嬅劇中兩個角色)」、「阿蕭呢?」海俊傑就笑言阿蕭給他消滅了,答案非常神秘!
之後二人更風騷唱出《今宵多珍重》,難道已經真的開拍了《金宵2》?不過山聰不在又好像有點失色呢。
(綜合報導)
更多報導:

【我真係好愛你】楊千嬅高空深情表白  丁子高感動流淚一路相伴 https://bit.ly/2FyBtxa 

【青春叛逆期】13歲李嫣無視零度天氣  嫲嫲做攝影幫乖孫影街拍!https://bit.ly/2QXGRPU 

【與網民連番駡戰】莊思明發長文鬧爆:事情唔係我想像中咁簡單!  https://bit.ly/304Z1TG

【生命有價】北上工作驚見可愛兔仔變佳餚  陳彥行出錢救走兼搵主人!https://bit.ly/2FzE6ie