【大肚寫真】臨盆前最後一影 楊思琦自然流露現美態

懷上第二胎的楊思琦下月便是預產期,增磅不少的她行動開始不便,近日亦已逐漸停工,在家休養生息,早前她趁着精神不俗,就與女兒Krystal(楊卓穎)一齊影大肚寫真。

寫真中,思琦沒有性感打扮或露出肚皮,她身穿吊帶裙,Krystal就挨實她的肚子拍照,十分溫馨。

思琦表示訪問時表示花了大半天時間拍照,因為懷孕關係感覺特別累,而Krystal則十分開心:「囡囡好鍾意同我一齊影相,佢啲表情好自然,比我更自然,真情流露,表現好好。(點解唔影啲大肚性感照?)其實都想影啲見到個肚皮,之後都會有,至於完全唔着衫見到成個body只係用手遮住嗰啲,我都想試,但就唔夠膽,暫時未能豁出去,見到人哋影得好靚都好羨慕,自己比較傳統同保守。」
她又指為了出來效果靚,她穿上高踭鞋拍攝,但撐了一會兒已支持不了:「同未有BB之前着高踭鞋好唔同,覺得好吃力,着完好似想抽筋同起唔到身,攝影哥哥見我咁辛苦就話盡量影啲唔使着鞋嘅相。」
(綜合報導/oncc)
更多報導:
【搬得勁急】馮盈盈同居單位放租3萬3  連情侶物品冇攞走 https://bit.ly/37hxHVe  

【瀏覽量突破4億?】田亮大女變「網球美少女」  因為乜野成為城中熱話?https://bit.ly/2TGLRvk 

【跟得好老婆】單文柔陪老公拍劇做助手  勤力超班做埋收音師?! https://bit.ly/2R7pa1o 

【今次集返人地郵】汪明荃再「落區」辦年貨  竟然爭住去集郵?https://bit.ly/37asgrh