【細細個就識】千雪BB承認與醫科男「發展中」

朱千雪現身活動,提到早前有指她與讀醫的圈外人Justin蜜遊新加坡。

問到是否拍拖,她反問:「邊個話我拍拖?相處緊,幾開心。只係趁有假期去旅行,我哋識咗好耐。」

千雪表示二人「細細個就識」,更指自己媽媽同對方媽咪仲friend過她們二人。

Justin(後排左)

講到對方,千雪話:「佢都幾好,依家大家相處吓先,我唔急。大家都係近期先聯絡番,close咗啲,因為之前大家喺唔同地方。佢係香港人,但喺外地工作。」

朱千雪坦言不想講得太詳細,不是怕被公司鬧,而是因為對方是圈外人,有責任保護對方不被打擾。

至於如何撻着,她說:「大家相處得舒服,發展得好自然。」

問到要觀察幾耐,千雪就表示:「觀察到夠為止,需要多啲時間,大家又唔喺同一個地方,唔想諗咁遠,只係要諗下次幾時見、去邊度食飯。」

問到是否已經封盤,她就表示:「唔識答,我知道係咩意思但唔識點答。(你要畀啲訊息其他追求者?)我冇其他追求者,所以唔使畀,總之結婚通知你。」

(on.cc 東網)