【問到楊思琦】李泳豪微笑住話⋯

廣告

李泳豪有份投資的食店今日在旺角開張,父親李家鼎、楊明、韋家雄與未婚妻到場支持,李泳豪首次投資食店,向父親請教:「之前我帶咗啲和牛返去整,經爸爸教完味道真係好食啲。」仲爆響口話鼎爺遲下會喺中環開私房菜添。

廣告

楊思琦最近推出寫真集,李泳豪微笑搖頭:「我唔回應喇,佢嘅問題我唔回應喇。」又表示沒留意。問到與思琦拍拖時可知對方原來是李嘉欣親戚,李泳豪禮貌地說:「唔好意思,唔回應喇。」

10月6日結婚的韋家雄,開心謂已訂酒席,將在旺角一間酒店舉辦婚禮。之前韋家雄嗌晒救命、話搵唔到場地擺酒,仲妙想天開到搵人share場地一齊擺酒(,好彩依家終於搞得掂。今日呢位準新郎如釋重負,仲溫馨提示大家結婚千祈唔好咁「忟」先搞。韋家雄話筵開二十幾圍,打趣謂:「我行勻晒咁多間呀真係,全香港酒店,搵到個地方都算偷笑喇。」

會否跟太太度蜜月?「要呀要呀,要度蜜月,如果唔係怨我一世呀,每次鬧交拎番出嚟就大鑊,仲諗緊(地點)。」佢仲話原來結婚要搞好多嘢,笑稱「好多瑣碎嘢,諗起都驚,我希望我應付得嚟啦,搵得切呀!」韋家雄嘅兄弟團成員之一楊明拍劇後來捧場,投資嘅食品店將在港島區開分店。

(蘋果日報)