【曾戀吳卓羲】高調宣佈已經閃婚:不是因為彼此條件適合

佢於微博寫道:「我是個任性的人,這一路跌跌撞撞的走來,發現人生要學習的地方還有很多。我曾經想過如果我嫁人了,一定不是因為年紀到了,更不是因為彼此條件適合,只有一個原因:嫁給他,嫁給愛情。」

現年31歲嘅佢上月頭被爆有新歡,三月公開新戀情嘅佢收收埋埋,原來佢已經極速閃婚!曾先後戀上藝人吳卓羲、李晨等嘅張馨予…
相關圖片曾戀吳卓羲 (資料圖片)

今次唔揀圈中人,轉攻大陸反恐特工何捷,佢仲忽然喺微博晒出一系列靚相,高調宣佈佢已經結咗婚喇~
當中嘅相就紀錄咗佢被老公浪漫求婚嘅Sweet爆咀嘴相,跟住又大晒大大粒鑽石戒指…

轉頭又有溫馨錫額頭嘅領證相。

今次內地女星張馨予真的結婚了。

當然唔少得靚仔靚女嘅純潔婚照,所有相都擺晒喺微博任睇,貫徹張馨予愛喺網上晒肉麻嘅高調性格!

兩個人外形襯到絕,有指何捷係特種兵、高級反恐人才,人稱軍營版楊洋。佢曾喺部隊比賽中獲得三個科目全場個人最好成績,他又參加過知識競賽節目《一站到底》,有指二人係透過綜藝節目中認識,繼而譜出戀曲。

 

 

(on.cc)