【讚咒心穎分手留言】岑杏賢好識做即時⋯

藝人岑杏賢(Jennifer)出席慧妍雅集的月餅義賣活動,提到早前她在詛咒黃心穎與馬國明分手的留言下讚好,她稱只是不小心,不知道自己有讚好:「係之後有人問我係咪Like咗,我先知,好在佢同我講,我即時Unlike,再打畀心穎,有同佢講對唔住,佢都好明白。好在我哋都熟,佢知我唔係有心,我以後會小心啲。」

她表示今年中秋未有人約,但自言不需朋友介紹異性,靠自己認識會更好。不過今年中秋,她想過得特別些,希望可以鼓勵更多人做運動,故會開直播教運動:「其實我上個月都挑戰自己,連續三十日、每日做一個鐘嘅帶氧運動,好成功、好開心。(有冇瘦咗?)冇,反而重咗少少,因為有Build up咗肌肉。」

而早前捲入罵戰風波的心穎心情似乎未受影響,在社交網大晒索爆水着照,雖然冇正面睇,不過都有美好的背面風光,有網民更留言問心穎:「係咪馬國明影㗎?」

(on.cc東網)