【肚凸凸出巡】開心宣布佗豬B~

恭喜恭喜!剛踏入新一年就有喜訊!

兩人因為拍電影撻着,當時已傳出擦出愛火,不過就一直冇認拍拖,而上年就突然宣布已婚,之後就一直盛傳有喜,多次被影到肚凸凸出巡,最近仲被拍得去睇BB用品,令傳聞甚囂塵上!

內地男星馮紹峰同老婆趙麗穎今日喺微博正式承認準備做父母喇!

馮紹峰發文:「知否知否,應是一家三口」,老婆趙麗穎就轉發話:「等候等候 恭迎2019」,而馮紹峰講緊嘅「知否知否」就係夫妻檔所拍兼現正播放中嘅大陸劇《知否知否應是綠肥紅瘦》,順道為劇集宣傳,真係一舉兩得!

馮紹峰未有說明寶寶預產期及性別,而內地傳媒報道,趙麗穎已有身孕七個月,預產期今年三月,並且佗男胎,而兩人去年奉子成婚只領證結婚,一切從簡,未有拍婚紗照及擺婚宴。就快做老竇嘅馮紹峰向親友表示,當日不拍婚照是怕趙麗穎有身孕不方便,等寶寶出生後會去補拍,至於婚宴則有可能與寶寶百日宴一起慶祝。

兩人因為拍電影《西遊記女兒國》撻着,當時已傳出擦出愛火,不過就一直冇認拍拖,而趙麗穎喺上年10月16日生日就突然晒出領證照宣布已婚,之後就一直盛傳有喜,多次被影到肚凸凸出巡,最近仲被拍得去睇BB用品,令傳聞甚囂塵上!

馮紹峰就試過喺微博發文寫上「從此1+1=4」,引起佗雙胞胎猜測,不過隨即秒刪貼文!如今,「唐僧」馮紹峰都變老竇,「國王」都做媽媽,網民都留言祝福佢哋呀!

(on.cc)