【平時開工有講有笑】《愛回家》龔燁:有叫呂慧儀要堅强

「長腳蟹」呂慧儀與藝人黃文迪在社交網宣布離婚,一班與呂慧儀合作《愛.回家之開心速遞》的演員大感愕然…

廣告

(相關新聞:https://goo.gl/PxXhDf )

廣告

廣告

在劇中跟「熊若水」呂慧儀飾演歡喜冤家的「龔燁」張景淳表示:「聽到有點愕然!佢平時開工都有講有笑,cut機後都係差不多,有時自己靜靜睇吓劇本咁。」

廣告

「(佢平時多不多提屋企嘢?)平時佢經常會提『蟹籽』(呂慧儀兒子)。」至於問到會否傳短訊安慰拍檔?他謂:「有叫佢Be strong,不過佢未覆,我諗佢都想靜吓,開工見到再關心吓佢。」

至於喺劇中飾演呂慧儀妹妹「熊心如」嘅蘇韻姿 ,亦對消息感錯愕:「我都係啱啱先知呢個消息,之前一直冇聽佢提及過。依家最緊要係佢冇事,希望佢OK!我都會尊重佢嘅私人空間。」

 

相關新聞:
【被指女尊男卑成導火綫】呂慧儀黃文迪離婚一早有迹可尋 https://goo.gl/XfdWs5

【終於打破沉默】呂慧儀發離婚聲明首度開腔回應 https://goo.gl/PYt4m7

【最後合照曝光】呂慧儀:生蟹籽後我哋就冇過情人節 https://goo.gl/oqRkLr

【囝囝蟹籽就…】呂慧儀黃文迪宣佈離婚   https://goo.gl/PxXhDf

 

 

 

 

(on.cc)